Αγρ. Συν. Συνεργασία Παραγωγών Αλμωπίας
14 Φεβρουαρίου 2023
Αντώνης Βεζύρογλου & ΣΙΑ Ε.Ε. (Αλεξάνδρεια)
1 Μαρτίου 2023

Latsios Fruit (Καλοχώρι)

Η εταιρεία μας ανέλαβε την ολοκληρωμένη κατασκευή ανέγερσης μονάδας διαλογής-συσκευασίας-τυποποίησης φρούτων στο Καλοχώρι Θεσσσαλονίκης.

Ημερομηνία:
29 Mar, 2021

Πελάτης:
Λάτσιος

Status:
Ολοκληρωμένο

Περιοχή:
Καλοχώρι

Η εταιρεία Latsios fruit ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί, από την απαρχή της δημιουργίας της έως και σήμερα, μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο της τυποποίησης, συσκευασίας και χονδρικού εμπορίου φρούτων στη Βόρεια Ελλάδα.
Δραστηριοποιείται στο χώρο των εξαγωγών φρούτων στην περιοχή των Βαλκανίων. Παράλληλα, ασχολείται με τις εισαγωγές φρούτων από χώρες τις Ε.Ε. και από τρίτες χώρες.
Σκοπός της εταιρείας είναι η τυποποίηση, συσκευασία και προώθηση φρέσκων φρούτων από το περιβόλι, όπου παράγονται, προς τον πελάτη, ώστε να φτάσουν στον καταναλωτή σε άριστη κατάσταση, όπως ο ίδιος θα τα έκοβε από το δέντρο.
Παρακολουθώντας συστηματικά τις διεθνείς εξελίξεις όσον αφορά τα θέματα του κλάδου, διευρύνει συνεχώς το φάσμα των αντικειμένων της και εμπλουτίζοντας τον κατάλογο των προϊόντων της με τις νέες ποικιλίες, παρέχει στους πελάτες της κάθε άριστης ποιότητας φρούτο

espa-Aico_banner