Οικιακά Φωτοβολταϊκά
με επιδότηση έως 75%

Γίνετε παραγωγός του ρεύματός σας, απαλλαχθείτε από το κόστος της ενέργειας.

Οικιακά Φωτοβολταϊκά
με επιδότηση έως 75%

H AICO αναλαμβάνει την αδειοδότηση-μελέτη-κατασκευή του δικού σας φωτοβολταϊκού πάρκου,
για την επίλυση του ενεργειακού σας προβλήματος.

Η AICO A.E. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 2007 με εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά έργα. Συνδυάζει την τεχνολογική κατάρτιση, που της προσδίδουν τα 30 χρόνια εμπειρίας μαζί με τις άλλες εταιρείες του ομίλου, ECOENERGIA και ΜΗΧΑΝΟΔΟΜΙΚΗ, σε μεγάλα ηλεκτρομηχανολογικά έργα, σε έργα γεωθερμίας και εξοικονόμησης ενέργειας, με την υψηλή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει μέσα από τη μελέτη και την κατασκευή 400 φωτοβολταϊκών πάρκων σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βαλκάνια.

Η AICO Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει:

  • Την από κοινού επιλογή, αξιολόγηση του ακινήτου σας, στο οποίο θα εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό πάρκο
  • Τη σύνταξη και υποβολή του φακέλου σας
  • Την αίτηση προς το ΔΕΔΔΗΕ για λογαριασμό σας, προκειμένου να συνδεθείτε με το δίκτυο (συνοδευόμενη από τη σχετική τεχνική μελέτη και τα σχέδια)
  • Την έκδοση εργασιών μικρής κλίμακας
  • Την ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη εφαρμογής
  • Την πλήρη κατασκευή του έργου σας μέχρι την τελική σύνδεση με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ
  • Την άμεση τεχνική υποστήριξη για όλα τα χρόνια λειτουργίας του πάρκου σας
parallax background

Το κόστος ενέργειας ήταν πάντοτε για κάθε νοικοκυριό, ένα σημαντικό έξοδο και αποτελούσε σοβαρό πρόβλημα η λύση και η αντιμετώπιση του. Πολύ περισσότερο σήμερα, που το κόστος ενέργειας έχει εκτοξευτεί σε επίπεδα τέσσερις και πέντε φορές πάνω, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι σήμερα αποτελεί μονόδρομο, το να γίνετε παραγωγός του δικού σας ρεύματος και να μην εξαρτάσθε από τους όποιους παρόχους ή από τις όποιες αυξομειώσεις της τιμής του ρεύματος.

Από τα μέσα του Μαρτίου, με το νέο πρόγραμμα του ΥΠΕΝ,  θα επιδοτείται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα αποθήκευσης για ενεργειακό συμψηφισμό (net-metering). Οι ενισχύσεις θα ξεκινούν από 40% και θα φτάνουν έως 60%, με το ακριβές ποσοστό για κάθε νοικοκυριό να καθορίζεται με βάση εισοδηματικά κριτήρια. Στην πράξη, με την επιδότηση θα καλύπτεται το 100% του κόστους της μπαταρίας και ένα μικρό ποσοστό του φωτοβολταϊκού. Το σύστημα φωτοβολταϊκών με μπαταρία βοηθά τους ιδιοκτήτες να αποκτήσουν ενεργειακή αυτονομία και τη νύχτα.

Οι ειδικευμένοι μηχανικοί, θα σας δώσουν την κάθε πληροφορία, που θα χρειαστείτε ώστε να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε και εσείς, να δώσετε λύση στο δικό σας ενεργειακό πρόβλημα, παράγοντας το δικό σας ρεύμα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας
εξειδικευμένος εκπρόσωπος της εταιρείας μας