Quality Fruit (Κέρκυρα)
1 Μαρτίου 2023
Ασλάνης AE (Ιωάννινα)
1 Μαρτίου 2023

Αριστοτέλειο Κολλέγιο (Θεσσαλονίκη)

Ημερομηνία:
16 Apr, 2021

Πελάτης :
Αριστοτέλεια Παιδεία Εκπαιδευτική ΑΕ

Status:
Ολοκληρωμένο

Περιοχή:
Θέρμη

Το Αριστοτέλειο Κολέγιο είναι ένας σύγχρονος πολυδύναμος και πολυεπίπεδος εκπαιδευτικός οργανισμός που περιλαμβάνει: Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο.
Στόχοι και Φιλοσοφία
Το Αριστοτέλειο Κολέγιο καλύπτει την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Φιλοδοξία των ανθρώπων του είναι η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας μέσω της Γνωστικής - Ηθικής - Κοινωνικής διεύρυνσης του παιδιού.
Γνωστικά: Εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι και αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία (διαδίκτυο, οπτικοακουστικά μέσα, τηλεκπαίδευση)
Ηθικά: Η παροχή υψηλών ηθικών αξιών, τα σωστά πρότυπα και η υιοθέτηση ιδανικών είναι αναγκαία για ένα παιδί που πρόκειται να ενταχθεί στην κοινωνία. Αξίες όπως ο εθελοντισμός, ο ανθρωπισμός και το ευ αγωνίζεσθαι γίνονται πράξη και συνείδηση στους μαθητές μέσω της βιωματικής μάθησης.
Κοινωνικά: Ιδιαίτερη μέριμνα δίνουμε στην ομαλή κοινωνικοποίηση του παιδιού μέσα από ένα πλήθος δράσεων σύμφωνες πάντα με την ηλικία του μαθητή. Δραστηριότητες εντός και εκτός του σχολείου.

Περιγραφή έργου:
Η εταιρεία μας ανέλαβε την μελέτη αδειοδότησης νέου έργου  του Αριστοτελείου Κολλεγίου, στην περιοχή της Θέρμης, το οποίο περιλαμβάνει την εκπόνηση των αρχιτεκτονικών, στατικών, ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων, καθώς και την αρχιτεκτονική επιμέλεια και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.
Το κτίριο θα καταταχθεί στην ενεργειακή κατηγορία Α, με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας, χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις γεωθερμίας και αυτοπαραγωγής φωτοβολταϊκών στοιχείων.


espa-Aico_banner