Νέα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ Ν.4399/16
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ Ν.4399/16
Προκηρύχθηκε το καθεστώς  "Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων"  του Ν. 4399/16 Ημερομηνία Υποβολής επενδυτικών σχεδίων: από 03/07/2019 εώς 15/10/2019  Ποσοστό ενίσχυσης: μέχρι 55%, (με βάση τον Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων, ανάλογα με την περιοχή εγκατάστασης)   Συνολικός Προϋπολογισμός: 150.000.000 ευρώ 
Περισσότερα
«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση»
«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση»
Η Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται: - στο λιανικό εμπόριο - στην παροχή υπηρεσιών εστίασης - την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης–κοινωνικής μέριμνας προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους.
Περισσότερα
«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»
«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»
Η Δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας» στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στην πιστοποίηση των προϊόντων τους.
Περισσότερα
Φθηνότερα τα Φ/Β από άνθρακα και αέριο.
Φθηνότερα τα Φ/Β από άνθρακα και αέριο.
Τα νέα αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα φθηνότερα από τους υπάρχοντες σταθμούς άνθρακα και αερίου.   Οι νέες αιολικές και φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις πλέον ανταγωνίζονται το βραχυπρόθεσμο κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από υφιστάμενες εγκαταστάσεις άνθρακα και φυσικού αερίου, σύμφωνα με νέα έρευνα. Το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας τόσο από τον άνθρακα όσο και από το φυσικό αέριο έχει αυξηθεί από τις αρχές του 2017, ενώ οι τιμές των αιολικών και φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων μειώνονται σταθερά, δήλωσαν οι αναλυτές του think tank Sandbag.
Περισσότερα
Νέα Δράση
Νέα Δράση "Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός"
Προϋπολογισμός Δράσης 150 εκατ. ευρώ για το σύνολο των περιφερειών της χώρας. Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και          από εθνικούς πόρους.  Δικαιούχοι της Δράσης Υφιστάμενες Μεσαίες Επιχειρήσεις οι οποίες πριν την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης: έχουν κλείσει τουλάχιστον 3 διαχειριστικές χρήσεις δωδεκάμηνης διάρκειας διαθέτουν έναν τουλάχιστον επιλέξιμο ΚΑΔ του Παραρτήματος ΙV.   Επενδυτικά Σχέδια & Επιδότηση Επενδυτικά Σχέδια 50.000 ευρώ έως 400.000 ευρώ. Επιδοτείται το 50% των επιλέξιμων δαπανών.
Περισσότερα
Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016
Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016 – 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 15/2/2018 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ Υφιστάμενες ή υπό σύσταση  μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης, καθώς και σε μεγάλο εύρος κλάδων παροχής διεθνώς εμπορεύσιμων υπηρεσιών και προϊόντων υπό την προϋπόθεση της συμβατότητας τους με τον Γενικό Απαλλακτικό Κανονισμό (ΓΑΚ) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ενδεικτικά αναφέρονται οι τεχνολογίες πληροφορικής & επικοινωνιών ΤΠΕ, ο τομέας της αγροδιατροφής, ο τουρισμός, κτλ.
Περισσότερα
Εξοικονομώ κατ οίκον
Εξοικονομώ κατ οίκον
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 25.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ  ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!  Πάρε 25.000 ευρώ και επισκεύασε το σπίτι σου δωρεάν!!! Το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον» έρχεται να δώσει "ανάσα" στα νοικοκυριά! Αλλάξτε τώρα κουφώματα και τζάμια, σύστημα θέρμανσης / ψύξης, μονώστε και εγκαταστήστε ηλιακό θερμοσίφωνα, φωτοβολταικά, κ.α. ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ!  
Περισσότερα
Νέος διαδικτυακός τόπος AICO
Νέος διαδικτυακός τόπος AICO
Το καλοκαίρι ξεκίνησε για την AICO με αέρα ανανέωσης. Με χαρά λοιπόν μοιραζόμαστε με εσάς τον πλήρως ανανεωμένο διαδικτυακό μας τόπο. Δημιουργήσαμε έναν ιστοχώρο, ο οποίος θα προβάλλει τις δραστηριότητες της AICO, με φωτογραφίες, video και παρουσιάσεις έργων. Περιηγηθείτε και πληροφορηθείτε για νέα επενδυτικά προγράμματα, χρηματοδοτικά εργαλεία, εφαρμογές συστημάτων εξοικονόμησης και αυτοπαραγωγής ενέργειας, το εύρος κατασκευών μας σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις και μεταλλικά κτίρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κτίρια κ.α., καθώς και
Περισσότερα
1η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μέτρο 4.2.1. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
1η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μέτρο 4.2.1. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Δημοσιεύθηκε η 1η πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στο μέτρο 4.2.1. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να υποβάλλετε αίτηση από τις 15 Μαΐου για επένδυση που θέλετε να ξεκινήσετε και να είναι επιλέξιμες οι δαπάνες που θα κάνετε έχοντας επιδότηση 50% – 75% στους παρακάτω τομείς:
Περισσότερα
Hμερίδα με θέμα
Hμερίδα με θέμα "Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον Τομέα του Τουρισμού της Ελλάδας"
Hμερίδα με θέμα "Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον Τομέα του Τουρισμού της Ελλάδας" Η AICO A.E. παρόν στην ημερίδα με θέμα 'Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον Τομέα του Τουρισμού της Ελλάδας', που διοργάνωσε, στη Θεσσαλονίκη, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
Περισσότερα
Συμμετοχή στην έκθεση SAVENRGY 2014 στην Λευκωσία
Συμμετοχή στην έκθεση SAVENRGY 2014 στην Λευκωσία
Συμμετοχή στην έκθεση SAVENRGY 2014 στην Λευκωσία. H AICO σε συνεργασία με την άλλη εταιρεία του ομίλου, ECOENERGIA S.A. συμμετέχει στην  έκθεση SAVENERGY στη Λευκωσία, που θα διεξαχθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014 στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου.
Περισσότερα
Συμμετοχή στη 8η έκθεση
Συμμετοχή στη 8η έκθεση
Συμμετοχή στη 8η έκθεση "ENERGY PHOTOVOLTAIC" - "ΕΞΥΠΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ" Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η συμμετοχή της AICO στην 8η έκθεση 'ENERGY PHOTOVOLTAIC' η οποία επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στην θέρμανση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και είχε τον τίτλο 'ΕΞΥΠΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ'.Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκεθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι
Περισσότερα
Συμμετοχή στη 6η έκθεση ECOTEC
Συμμετοχή στη 6η έκθεση ECOTEC
Η ECOENERGIA A.E., σε συνεργασία με την AICO, εταιρία του ομίλου, έδωσε όπως κάθε φορά το παρόν στην 6η Διεθνή Έκθεση ECOTEC 2013 - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και Φωτοβολταϊκά Συστήματα, η οποία διεξήχθη από 18 έως 21 Απριλίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo.
Περισσότερα