Εξοικονομώ κατ οίκον

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 25.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! 
Πάρε 25.000 ευρώ και επισκεύασε το σπίτι σου δωρεάν!!! Το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον» έρχεται να δώσει "ανάσα" στα νοικοκυριά! Αλλάξτε τώρα κουφώματα και τζάμια, σύστημα θέρμανσης / ψύξης, μονώστε και εγκαταστήστε ηλιακό θερμοσίφωνα, φωτοβολταικά, κ.α. ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ!
 • Πότε θα τρέξει το νέο πρόγραμμα; Τι δικαιούσαι; 
-Mέσα στον Σεπτέμβριο του 2017 πρόκειται να τρέξει το νέο «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον» . Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους και αφορά τα σπίτια όλης της Ελλάδας.
Η συνολική δημόσια δαπάνη του προγράμματος ανέρχεται σε 292,18 εκ. ευρώ. (μία καλή «ένεση ρευστότητας» και για την αγορά της Εξοικονόμησης και της Πράσινης ενέργειας).

-Τα χρήματα που δικαιούσαι! 
Η επιδότηση φτάνει ως και το 70% και είναι υψηλότερη για τα μικρά εισοδήματα. Για όσους έχουν ατομικό εισόδημα 10.000 ευρώ ή 20.000 οικογενειακό η επιδότηση είναι 60% και αυξάνεται κατά 5% για κάθε παιδί με ανώτατο όριο το 70%.
Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 250 € ανά τετραγωνικό μέτρο ωφέλιμης επιφάνειας της κατοικίας όπως προκύπτει από το Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ), με μέγιστο συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό παρεμβάσεων τις 25.000 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
 
 • Οι αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου με ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ είναι:
 1. Αντικατάσταση Κουφωμάτων & τοποθέτηση Ενεργειακών Τζαμιών. Το ένα τρίτο που πληρώνεις για το σπίτι σου «ξεγλιστρά» από τα παλιά κουφώματα. Πάρε τα λεφτά και άλλαξέ τα!!!
 2. Θερμομόνωση στο εξωτερικό του κτιρίου συμπεριλαμβανομένης και της ταράτσας και της πιλοτής.
  Μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων μέχρι και 70% θερμομονώνοντας σωστά το χώρο σας. Στις εργασίες περιλαμβάνονται και επεμβάσεις στη στέγη πχ. αντικατάσταση κεραμιδιών κτλ.
 3. Αναβάθμιση συστήματος Θέρμανσης / Ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης
  Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας μπορεί να εξασφαλίσει το ζεστό νερό χρήσης! Στις επεμβάσεις συμπεριλαμβάνονται αντλίες θερμότητας, αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης (λέβητες) και του δικτύου διανομής, τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, συστήματα ελέγχου και αυτονομίας θέρμανσης κτλ).
 4. Ευκαιρία για εγκατάσταση συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας όπως: αντλίες θερμότητας, φωτοβολταϊκά και ηλιοθερμικά συστήματα, καθώς και συνδυασμό αυτών.
 
 • Καινοτομίες του φετινού προγράμματος συγκριτικά με το προηγούμενο που θα σε διευκολύνουν! 
Α. Όλα μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά! Από την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων, μέχρι την παρακολούθηση των εξελίξεων! 

Β. Αυξάνονται τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια με τα οποία δικαιούσαι επιχορήγηση, ενώ για κάθε παιδί έχεις bonus 5%! Το ποσοστό της επιδότησης φτάνει έως 70%.

Γ. Για ατομικά εισοδήματα 35.000-40.000€ και οικογενειακά 45.000-50.000€ που δεν δικαιούνται επιχορήγηση, χορηγείται επιδότηση επιτοκίου.
 
Δ. Ξέχνα τις τράπεζες! Φέτος δεν είναι απαραίτητο το δάνειο, ούτε η κατάθεση της αίτησης σε τράπεζα!
 
Η εταιρεία μας AICO Α.Ε. είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις διαδικασίες από την κατάθεση του φακέλου σας στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» μέχρι την εγκατάσταση του εξοπλισμού που θα επιλέξετε.
 
Εάν έχετε ενδιαφέρον, η εταιρεία AICO A.E. «Ενεργειακές Εφαρμογές» είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την ολοκλήρωση των διαδικασιών και ενεργειών που απαιτούνται.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.
Τηλεφωνικό Κέντρο για όλη την Ελλάδα:  2310322972, 2310321276
 Ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας