ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ- HOTELIA 2022Η Hotelia, μια από τις πιο εξειδικευμένες εκθέσεις στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την έκθεση τουρισμού Philoxenia, αποτέλεσαν ένα ολοκληρωμένο εκθεσιακό γεγονός για τους επιχειρηματίες του τουρισμου.
Υπεράριθμοι εκθέτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, με εντυπωσιακά περίπτερα να δεσπόζουν στο χώρο, παράλληλα με ένα ποικίλο πρόγραμμα  καινοτόμων εκδηλώσεων, αποτέλεσαν την εγγύτητα με την αγορα των Βαλκανίων για το άνοιγμα σε αγορές εκτός Ελλάδος.
Η συμμετοχή της εταιρείας, συνέβαλε στην ενημέρωση και στην καθοδήγηση για το ξενοδοχείο του μέλλοντος, με σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής με πρακτικές και υλικά που σέβονται το περιβάλλον και αναβαθμίζουν την υπεραξία του ξενοδοχεικαού καταλύματος. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας εμπιστεύθηκαν με την απόφαση τους να συνεργαστούν μαζί μας.Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε δυναμικά για την βελτίωση μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στον τομέα των επενδύσεων.
 

Φωτογραφίες