Συμμετοχή στη 8η έκθεση

Συμμετοχή στη 8η έκθεση "ENERGY PHOTOVOLTAIC" - "ΕΞΥΠΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ"
Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η συμμετοχή της AICO στην 8η έκθεση 'ENERGY PHOTOVOLTAIC' η οποία επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στην θέρμανση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και είχε τον τίτλο 'ΕΞΥΠΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ'.Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκεθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι.

Η επισκεψιμότητα ήταν ικανοποιητική, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν πολλές συζητήσεις με τα στελέχη και τους εκπροσώπους της εταιρείας μας σε εμπορικό και τεχνικό επίπεδο.

Σε πολύ υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε το ενδιαφέρον του κοινού και για τις ηλιακές αντλίες του Γερμανικού οίκου LORENTZ για την ανακυλκοφορία του νερού των πισινών. Πολλοί ήταν εκείνοι που μας επισκέφτηκαν εκφράζοντας την επιθυμία τους να ενημερωθούν για το εν λογω θέμα και αρκετοί από αυτούς δεν έκρυψαν την απόφασή τους να προχωρήσουν τις διαδικασίες εγκατάστασης, μετά την αναλυτική και ουσιαστική ενημέρωση που τους έγινε από την εταιρεία μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και παράλληλα μας εμπιστεύθηκαν με την απόφασή τους να συνεργαστούν μαζί μας. Εμείς από τη μεριά μας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τη συνεχή βελτίωσή μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στον τομέα των επενδύσεων.

Φωτογραφίες